top of page
IMG_20220427_133059.jpg

Heippa!

Tältä sivulta löydät tiivistettynä näiden sivujen tärkeimmät jutut, kuten tilattavissa olevat hoidot, ohjeet ja yhteystiedot (sivun alalaidassa) varauksien tekemistä ja kysymyksiä varten. Jos haluat lukea asiakkaiden palautteita, löydät ne Reviews- kohdasta, suurin osa palautteista on suomenkielisiä. :) 

Pieni esittäytyminen tähän väliin; minä olen Maura Kipinä Lakshmi Miriam Airinko, kundaliinireikimaster, sekhem-energiahoitaja, ja valokielellä taikoja tekevä avaruuskeiju.

Jokainen nimistäni kantaa omia, minua kuvaavia energioitaan ja merkityksiään, joista muutamia tässä: kapinallinen, ilo, keiju, urheus, rakkaus, kauneus, yltäkylläisyys, sinnikkyys, valo, viisaus jne. Kiitollisuudella olen nimeni vastaanottanut siihen kasvettuani, ja näitä energioita kannan itsessäni.

Keijujen lisäksi teen töitä valtavan suuren valojoukon kanssa, joihin kuuluu mm. yksisarvisia, muita luonnonhenkiä, tähtiystäviä useilta eri planeetoilta, elementit ja niiden henget, esi-isät ja -äidit, lohikäärmeet sekä enkelit ja arkkienkelit.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Hoitopalvelut
Jos haluat tilata hoidon, ota yhteyttä joko sähköpostiini, somekanavien kautta tai alalaidan kaavakkeella. Voit myös varata ja maksaa hoidon suoraan Book Online - välilehdeltä. Sisällytä viestiin minkä hoidon haluat ja milloin sinulle sopisi parhaiten, sekä nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoite. Kaikki hoidot tehdään oletusarvoisesti etähoitona, joten voit varata hoidon olitpa missäpäin maailmaa tahansa. Kaikkien hoitojen hinnoissa on mukana ALV 24%.
Hoitoihin sisältyy puhelu tai zoom-keskustelu, jossa voit kertoa minulle tilanteestasi ja voimme yhdessä katsoa mihin asioihin on tärkeintä nyt saada hoitoa.

Diamond Kundaliinireiki 70e/h

Diamond Kundaliinireiki on mainio yleishyödyllinen hoitavan energian muoto, joka toimii kaikenlaisiin perustavanlaatuisiin hoitotarpeisiin, kuten chakrojen puhdistus, tasapainotukset, auran kirkastaminen jne. Se on hieman voimakkaampi kuin tavallinen kundaliinireiki. Jos tahdot mieluummin varata tavallisen kundaliinireikin, sekin on mahdollista, hinta on sama.

Past Life Trauma Reiki 77e/h

Past Life Trauma -reiki on luotu erityisesti puhdistamaan ja pintauttamaan entisten elämien traumoja ja tuskia, jotka edelleen saattavat vaikuttaa tähän elämään hankaloittavasti. Usein esimerkiksi voimakkaat fobiat ovat seurausta entisen elämän traumoista. Meillä kaikilla on lukemattomia elämiä takanamme, ja useimmat niistä eivät ole olleet ruusuilla tanssimista. Minä suosittelen, että jokaisen ihmisen kannattaisi ottaa vähintään kolme past life trauma-reikihoitoa elämänsä aikana, jotta mahdollisimman paljon entisten elämien taakkoja saadaan kevennettyä.

Kipinä-Reiki 88e/h

Kipinä-Reiki, kuten nimestä voi päätellä, on minun itse luomani parantavan energian muoto. Se pohjautuu kundaliinireikiin, mutta on kymmenen kertaa voimakkaampi ja ulottuu todella syvälle. Sillä on myös erityinen ominaisuus tuoda pintaan tarpeellisia oivalluksia ja Ahaa-elämyksiä hoidon jälkeisinä päivinä. Kipinä-Reikissä on aina mukana neljä minulle läheistä valovoimien joukkoa. Nämä valovoimat ovat muinaisen Aasian elämien parannusviisautta, Lapin shamaanien ja revontulien taikaa, eri planeettojen tähtiystävieni erikoisosaamista, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä luonnonhenget ja heidän värikäs parantava rakkautensa.  

DNA-reiki 88e/h

DNA-reiki on voimakas kundaliinireikin muoto, joka keskittyy korjaamaan meidän DNA:tamme, tuoden parannusta kaikenlaisille asioille, jotka kantautuvat perimässämme sukupolvelta toiselle. Sillä voi olla positiivisia vaikutuksia esimerkiksi sairauksiin, sekä suvussa kulkeviin karmisiin tapahtumiin. Tämä hoito ulottuu sekä eteen- että taaksepäin sukulinjassasi, joten kun valitset tämän hoidon ja teet työn itsesi kanssa, se on sinun lahjasi koko suvullesi! 

Raha & vauraushoidot:

1. 55€       2. 77€       3. 111€

Kolmen tason sarjahoito raha- ja vaurausteemojen hoitoon. Meillä suurimmalla osalla on valtaisa määrä erilaisia rajoittavia uskomuksia, traumoja ja alitajuisia blokkeja, jotka estävät rikkauden virtaamisen ja sen pysymisen elämässämme. Mitä enemmän näitä blokkeja työstää ja hoitaa pois, sitä enemmän alkaa avautua uusia tapoja luoda rikkautta elämään, ja myös uskoa itseensä että sen todellakin voi saavuttaa. Olen luonut tästä teemasta sarjahoidon, jonka avulla voit syventää hoidon tehokkuutta ja purkaa mahdollisimman paljon näitä blokkeja ja avata itseäsi rikkaudelle vahvemmin ja vahvemmin. Hoidot tehdään järjestyksessä ykkösestä kolmoseen, ja voit itse valita montako niistä haluat ottaa ja millä aikavälillä. Ensimmäinen hoitokerta lähtee avaamaan muutoksen sinussa, toinen hoitokerta syventää ja avaa vaurauden tietoisuutta vahvemmin, kolmannen myötä aukeaa uusi alku sinulle ja yltäkylläiselle elämällesi. Jokainen hoitokerta on juuri niin tehokas, kuin mille olet valmis elämässäsi tässä hetkessä.

Viikon  ryhmähoito  15€/kk
Maanantaisin klo 19:30
 

Välitän joka maanantaina klo 19:30 ryhmähoidon, joka on suunniteltu aloittamaan viikkosi uusissa puhtaan positiivisissa energioissa. Hoidossa käydään läpi kaikki seitsemän peruschakraasi, harmonisoiden ja tasapainottaen sinut kokonaisvaltaisesti. 

On valtavan tärkeää hoitaa henkistä hyvinvointiasi säännöllisesti, kuten käyt suihkussa säännöllisesti pysyäksesi puhtaana, tai hierojalla jotta kehosi pysyy vetreänä.

Tämä hoito on täydellinen kenelle tahansa, milloin tahansa!

Voit ostaa myös kuukausittaisen jäsenyyden hintaan 30e/kk, jolloin saat rajattomat oikeudet kaikkiin ryhmähoitoihin!

Logo_Kipina_TransparentBackground.png

ohjeita & suosituksia

Etähoidon vastaanottaminen

Kaikki hoidot ovat vastaanotettavissa maksun jälkeen juuri silloin ja siten kuin itsellesi parhaiten sopii, poikkeuksena tietysti jos olet varannut kasvokkaine tehtävän hoidon.

Kun haluat vastaanottaa tilaamasi energiahoidon, varaa rauhallista aikaa vähintään tunti itsellesi. Suosittelen hoidon vastaanottamista selin makuulla, sillä lähettämäni hoidot menevät usein niin syvälle, että päivätajunta laitetaan pois päältä, voit kokea että nukahdat. Keskittymistä helpottaa meditaatiomusiikin kuunteleminen kuulokkeilla ulkopuolisten äänien pois sulkemiseksi, sekä mielen hiljentäminen keskittymällä tuntemaan omaa kehoaan. Älä siis ajattele, vaan keskity ainoastaan tuntemaan energioita ja kehoasi. 

Kun olet asettunut mukavasti,  hengitä syvään ja mahdollisimman hitaasti vähintään kolme kertaa, ja sano sitten "Otan nyt vastaan Mauran lähettämän energiahoidon." Voit jatkaa tietoista hengitystä hoidon aikanakin, se auttaa raskaita energioita puhdistumaan ja mieltäsi rauhoittumaan.

Hoidon jälkeisinä päivinä ota aikaa itsellesi ja tunteidesi tarkasteluun, siltä varalta että hoito pintauttaa vanhoja haavoja tai traumoja käsittelyyn. Nämä vaikeat tunteet parannetaan kohtaamalla ne, tuntemalla ne läpi ja vapauttamalla ne. On todella tärkeää kohdata pintaan nousevat tunteet, jotta niistä voi vapautua, ja jos prosessointia pakenee, olo voi muuttua todella tukalaksi.

Jos sinulla nousee kysyttävää tai avun tarvetta vastaanottamaasi hoitoon liittyen, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä. Autan ja neuvon erittäin mielelläni.

IMG_20220509_111509.jpg
Muita ohjeita ja suosituksia

Olemme kaikki viisaita ja hyviä pitämään huolta itsestämme, mutta siitä huolimatta on hyvä koota muutama ehdotus hoitojen ja energiatyön vastuullisuuden suhteen. Olemme kuitenkin kaikki uniikkeja, joten olet itse paras expertti siitä mikä toimii sinun kohdallasi.

On kuitenkin suositeltavaa, ettei lyhyen ajan sisällä otettaisi useaa voimakasta hoitoa. Minun hoitoni ovat voimallisia ja menevät yleensä hyvin syvälle, joten suosittelen korkeintaan kerran-pari viikossa. Hoidoissa nousee nimittäin usein pintaan syviä haavoja, joiden läpikäyminen ja vapauttaminen saattaa olla useamman päivän prosessi. Et halua ylikuormittaa itseäsi tunnetyöskentelyllä.

Toinen tärkeä muistuettava on veden juonti. Juo vettä joka päivä runsaasti, teit energiatyötä tai et, mutta varsinkin jos teet tai otat hoitoja vastaan. Tiesitkö että 75% prosenttia maailman väestöstä on kroonisesti nestehukassa tietämättä sitä itse? Mitä paremmin nesteytetty olet, sitä paremmin kehosi toimii, terveytesi kukoistaa ja värähtelysi pysyy korkealla.

Kolmas tärkeä vinkki on huolehtia säännöllisesti maadoittumisesta. Vaikka olisit super innoissasi vastalöydetystä henkisyyden riemustasi, ÄLÄ jätä pois kaikkia tavanomaisia aktiviteetteja tai meditoi 10 tuntia päivässä. Tasapaino on avain hvyinvointiin, ja jos keskityt ainoastaan korkeampiin tietoisuuden aspekteihin voit hukata käsityksesi fyysisestä todellisuudesta. Mitä paremmin tasapainossa olet, sitä paremmin voit ja onnellisempi olet.

Nämä viimeiset ohjeet eivät ole turvallisuuteen liittyviä, vaan ainoastaan sinun parhaaksesi: valitse aina rakkaus. Pysy yhteydessä sydämeesi, se tuntee tien. Etsi kaikesta hyvät puolet, näe pelko illuusiona, jota se onkin. Ja tiedä, että olet aina turvassa, ohjattu, arvostettu ja rakastettu. Jos ikinä tarvit apua, pyydä vain. Henkimaailma on täällä sinua varten joka päivä.

bottom of page